Hyvän meiningin ja palvelun
Kone & Vene Center

Hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet ja keskeinen sijainti

Kone & Vene Center on moottoripyöriin, veneisiin ja mönkijöihin sekä muihin moottoriajoneuvoihin ja laitteisiin erikoistunut kuopiolainen kivijalkaliike, joka on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan jo vuodesta 2016. Hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet ja keskeinen maantieteellinen sijainti Savon sydämessä tuovat Kone & Vene Centerille asiakkaita ympäri Suomen.

Laajasta valikoimastamme uudet ja käytetyt menopelit sekä pienkoneet

Laaja valikoimamme kattaa erilaiset uudet ja käytetyt menopelit sekä pienkoneet kaikkiin vuodenaikoihin ja niin työhön kuin vapaa-aikaan. Myymälästämme löydät lisäksi valtavan määrän erilaisia varusteita ja tarvikkeita sekä mukavan henkilökuntamme, joka tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Saman katon alta saat tietenkin myös varaosat ja huoltopalvelut.

Edustamiimme merkkeihin on alusta alkaen kuulunut KTM-moottoripyörät, Sting-veneet sekä Polaris-mönkijät ja -moottorikelkat. Lisäksi mukaan ovat tulleet markkinoiden huippumerkit, kuten Honda sekä Silver-, Faster-, TG- ja Nordkapp-veneet.

Kilpailussa erottaudutaan hyvällä meiningillä

Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakkainamme on myös yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä muita instansseja, kuten valtionhallintoa ja valtionyhtiöitä. Laitteita ja huoltopalveluja tarvitaan kaikkialla yhteiskunnassa, ja meillä Kone & Vene Centerillä palvellaan mielellään kaikkia!

Me Kone & Vene Centerillä uskomme, että kilpailussa erottaudutaan hyvällä meiningillä, joustavalla palvelulla ja esimerkiksi aidosti kotimaassa tehdyillä veneillä. Kone & Vene Centerissä palvelu on ketterää ja joustavaa, ja juuri se on tärkeää. Asiakkaiden hankinnat, huollot ja toimitukset hoituvat näin joustavasti ja nopeallakin aikataululla.

Tervetuloa tutustumaan Savon monipuolisimpaan konekauppaan!