Silver-veneet

Tarina hiljaisten Silver-veneiden synnystä Suomessa

Syntytarina kertoo viidestä hiljaisesta miehestä, jotka työskentelivät 1990-luvun alussa eräässä suomalaisessa alumiiniveneyrityksessä. Muutaman vuoden tekemistä seurailtuaan he pohtivat, että monta asiaa alumiiniveneen valmistuksessa kannattaisi ehkä tehdä toisin. Yksissä tuumin he ehdottivatkin asiaa esimiehilleen, mutta siinä kovassa tekemisen tahdissa parannusehdotukset kaikuivat kuuroille korville. Niinpä he päättivät ottaa riskin. He jättivät työpaikkansa ja perustivat oman yrityksen, jossa vihdoinkin voisi tehdä veneitä, niin kuin heidän mielestään niitä tulisi tehdä, hieman paremmin.

Hiljaisten miesten unelmassa yhdistettiin kestävä ja mukava merialumiini sekä lujitemuovin parhaat puolet toisiinsa tavalla, josta tuli välitön menestys. Yhdistelmä päätettiin nimetä Alu-Fibreksi. Sen todellinen hyöty piili alumiiniseen runkoon tehdyissä laitakoteloissa ja sen poikittaisvahvikkeissa, jotka tekivät kaikista malliston veneistä erinomaisia ajettavia. Veneistä tuli vakaita ja uppoamattomia – unohtamatta helppohoitoista ja ääniä vaimentavaa lujitemuovirakennetta, joka yhdessä rungon kanssa teki niistä mukavan hiljaisia. Suomeen oli luotu kokonaan uusi meri-alumiinin ja lujitemuovin parhaat puolet yhdistävä designtuote, jonka suomalaisuudesta saattoi olla ylpeä!

Vuonna 2017 Silverin mallisto laajeni myös täysalumiinisilla venemalleilla.

Vuonna 2018 Oy Otto Brandt Ab osti entiseltä Konekeskolta Yamarin-tuotemerkille alunperin suunnitellut neljä täysin lasikuituista venemallia. Uutuusmalleista tehtiin Silver Z-veneitä, ja nimiksi tuli Silver Raptor DCz, Silver Viper DCz, Silver Tiger DCz ja Silver Tiger BRz.

Ostaessasi Silver-veneen, tiedät hankkivasi pitkäaikaisen, suomalaisen laatutuotteen, jonka arvo säilyy ja jolla veneily on hiljaista, helppoa ja huoletonta.

Sting veneet ovat norjalaisen Nordkapp veneiden tytäryhtiö ja omaa laajan lasikuituvenemalliston. Sting veneitä alettiin tuoda suomeen vuonna 2018 ja olemme olleet alusta alkaen innolla mukana myymässä näitä suosittuja ja innovatiivisia veneitä. Veneiden työnjälki on todella laadukasta, ulkonäkö moderni ja kaikki sting veneet pitävät sisällää roppakaupalla mitä fiksumpia ratkaisuja toiminnallisuuteen. Sting veneet varustetaan Mercury perämoottoreilla.