Cramer 2400186

Akkulehtipuhallin Cramer 82B1300, 69m/s, 82V, ilman akkua, reppumalli

Ominaisuudet

Cramerin akkukäyttöinen lehtipuhallin 82B1300 on omaa luokkaansa, sen tarjoama huipputeho on ällistyttävä ja markkinoiden tehokkaimpia. Se on jopa paljon tehokkaampi kuin kuluttajakäyttöön suunnatut polttomoottorikäyttöiset puhaltimet. Äärimmäisen korkea ilmavirta auttaa sinua puhdistamaan suuria alueita kuten pysäköintipaikkoja ja urheilukenttiä nopeassa aikataulussa.

Reppupuhaltimessa on liipaisimella säädettävä puhallusteho ja vakionopeudensäädin, joka antaa käyttäjälle vapauden olla painamatta liipaisinta pitkäkestoisessa työssä. Koska moottori ja akut ovat käyttäjän selässä repussa, on tätä laitetta erittäin kevyt käyttää. Tukevat, ammattimaiset valjaat takaavat ergonomisen työskentelyasennon. Valjaat ovat säädettävissä täysin käyttäjän mukaan.

Laite itsessään on kevyt, painaen vain reilut 7 kiloa. Ohjauskahvan asento ja etäisyys on säädettävissä. Puhallusputkea voi säätää pituudessa kahteen eri asentoon. Laitteessa on kaksi akkupaikkaa työskentelyajan pidentämiseksi. Laitetta voi käyttää myös yhdellä akulla.
36kk

Tekniset tiedot

MIttarilukema
Moottori
Rekisteritunnus
Vuosimalli