Polaris on suomen ostetuin mönkijä.

Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 40 000 Polaris-mönkijää vuodesta 1994 lähtien. Miksi Polaris on niin suosittu? Kiistattomat Polaris-tuotteiden edut menestykseen ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaaksi todettu nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. Myös Polariksen tarjoama lisävarustevalikoima ja erittäin laaja ja monipuolinen mallisto on suosion takana. Polaris tuotteiden onnistuneista ominaisuuksista kertoo myös kymmenet testivoitot ja erikoismaininnat. Olemme erittäin ylpeitä esimerkiksi 4x4 Maailman myöntämästä lausunnosta ”Polaris Sportsman 570 Forest EUT on Suomen paras mönkijä” ja muista lukuisista testivoitoista.

 

Mihin mönkijää tarvitaa?

Mihin mönkijöitä käytetään? Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä n. 500 000. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

 

Ammattikäyttöön

Myös ammattikäyttäjät huomasivat mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijään ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

Ultratec

Kone Vene Centeriltä löydät myös ATV-Expert -tuotteet mönkijöille ja Snow-Expert -laitteet moottorikelkoille. Jälleenmyymme Ultratecin tuotteita, jotka on valmistettu kovalle rasitukselle sopivaksi. Ultratecin tuotteet ovat kotimaisia korkean laadun tuotteita.

 

 

Lisätietoa Polaris mönkijöistä maahantuojan verkkosivuilta.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Polaris mönkijöihin ja Ultratec tuotteisiin.