200 - 300 hv v6 efi 4-tahti

PALKITTUA V6-VOIMAA

Käynnistä Suzuki DF250 ja päästä komennossasi oleva villihevoslauma irti aalloille. Huomaat heti, miksi Suzukin V6-mallit on kruunattu neljällä teollisuuden myöntämällä innovaatiopalkinnolla.
Kahdella yläpuolisella nokka-akselilla ja neljällä venttiilillä/sylinteri varustetuissa V6-moottoreissa on paljon teknologisia uudistuksia, jotka ovat hyvässä sopusoinnussa keskenään. Erittäin kapea V-sylinterilohko 55 asteen kulmalla antaa veneelle optimaalisen tasapainon ja suorituskyvyn.

SUZUKI SELECTIVE ROTATION

Tämä innovatiivinen tekniikka, joka esiteltiin maailman ensimmäisenä DF300AP-mallissa ja uudessa DF250AP-mallissa, mahdollistaa saman moottorin käyttämisen normaaliin tapaan myötäpäivään tai vastakiertotilassa (vastapäivään) lisävarusteisella kytkimellä ja vastakiertopotkurilla, jolloin moottori on entistäkin monikäyttöisempi.

SUZUKI PRECISION CONTROL

DF250AP-malleissa on lisäksi elektroninen drive-by-wire-ohjausjärjestelmämme, joka antaa pehmeän, tarkan ohjauksen ja nopeat täsmälliset vaihdot.


90 - 175 hv ef 4-tahti

ERINOMAINENSUORITUSKYKY

Erinomainen valmistuslaatu, tekniikka, luotettavuus ja suorituskyky – nelisylinterisillä riviperämoottoreillamme on nämä kaikki. Ja sinä voit nauttia niistä.

Ylivertainen polttoainetalous ja suorituskyky  

Edistyksellisen polttoaineen Lean Burn-hallintajärjestelmän ansiosta kaikissa perämoottoreissamme on erinomainen polttoainetalous suorituskyvystä tinkimättä. Jälleen eräs esimerkki Suzukin suunnitteluosaamisesta.

Suuri iskutilavuus, silti kevyt

DF175TG ja DF150TG osoittavat suunnittelijamme kykyä tuottaa huipputeho kompaktista rakenteesta. Samalla kun 2867 cm3 moottorit antavat todella mahtavan kiihtyvyyden ja suorituskyvyn, moottorit ovat hämmästyttävän kompakteja ja kevyitä.

Voiman muuntaminen nopeudeksi

Suuren potkurin ja pienten välitysten yhdistelmällä nelisylinteriset rivimoottorimme on suunniteltu tuottamaan runsaasti vääntöä, kiihtyvyy ttä ja huippunopeutta.

Suzuki Precision Control

 DF175/150TG-malleissa on lisäksi elektroninen drive-by-wire-ohjausjärjestelmämme, joka antaa pehmeän, tarkan ohjauksen ja nopeat täsmälliset vaihdot.


40 - 80 hv efi 4-tahti

ILMIÖMÄINEN SUKUPOLVI

Innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuna, mukaan lukien uran uurtava Lean Burn - hallintajärjestelämme, kevyet perämoottorimme DF70A/80A/90A ovat kooltaan pieniä, mutta suorituskyvyltään suuria.

Suzuki Lean Burn Control -hallintajärjestelmä:

Suzuki kehitti näihin keskiluokan moottoreihin Lean Burn -hallintajärjestelmän, joka ohjaa ilman ja polttoaineen sekoitusta käyttöolosuhteiden mukaisesti. Järjestelmä parantaa polttoainetaloutta merkittävästi koko toiminta-alueella alhaisista nopeuksista aina reippaaseen matkanopeuteen.

Itsesäätyvä jakoketju:

Jakoketju kulkee kaikissa tämän kokoluokan malleissa öljykylvyssä, joten sitä ei tarvitse voidella, ja automaattinen hydraulikiristin pitää ketjun aina sopivan kireällä. Yksinkertainen, varma ja huoltovapaa.


2,5 - 30 hv 4-tahti

Suzuki DF30A on vihdoin markkinoilla.

Suzuki Lean Burn -hallintajärjestelmä

Suzuki Lean Burn - hallintajärjestelmä on älykäs järjestelmä joka tarkkailee moottorin toimintaa ja käyttöolosuhteita, polttoainetarpeen ennakoimiseksi, jolloin moottori toimii laihemmalla polttoaineseoksella. Järjestelmä parantaa merkittävästi polttoainetaloudellisuutta moottorin koko toiminta-alueella. Järjestelmä tarjoaa veneilijöille huipputason polttoainetalouden kaikilla käyntinopeuksilla.

 

Suzuki DF30A malleissa on kuten DF15A/20A-malleissa ilman akkua toimiva polttoaineensuihkutusjärjestelmä. Tämän järjestelmän ansiosta moottorit käynnistyvät nopeasti ja helposti ja toiminta on puhdasta ja polttoainetaloudellista.

Lue lisää »