Snowcheck ennakkotilaus on alkanut!

Polaris julkisti uudet 2022 moottorikelkat ja nyt ne on ennakkotilattavissa 15.4.21 saakka!

Mene osoitteeseen: https://snowmobiles.polaris.com/fi-fi/build-category/ ja valitse kelkkamalli jonka jälkeen pääset rakentamaan mieluisan laitteen ensitalveksi. Yhteenveto kenttään voit kirjoittaa "additional notes" kohtaan mahdollisen vaihtolaitteen tiedot. Lopuksi klikkaa "I'm finished" painiketta, syötät yhteystietosi, valitset jälleenmyyjät kentästä Kone & Vene Center Oy:n ja klikkaat "lähetä snowcheck pyyntö".

Kone & Vene Centeriltä uudet 2021 Polaris-moottorikelkkamallit!

Mallistossa on oikea malli jokaiseen käyttöön ja vaatimustasoon.

Kauden 2021 uudistunut 850 Indy VR1 kaikille reiteille.

Syvän lumen haasteisiin on tarjolla huippukevyet ja maailman suosituimmat RMK ”Rocky Mountain King”–mallit, takametsien seikkailuihin täysin uudet AXYS Switchback -mallit.

Lisäksi monipuoliseen hyötykäyttöön Voyageur-mallisto.

2021 850 INDY® VR1 129

Uskomaton kierrosherkkyys ja tasainen vääntö takaavat kelkkailun parhaan hauskuuden. Polaris®-moottorikelkat ovat markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa mm. 7S/GPS kosketusnäyttö mittaristo ja Nightblade LED-ajovalot. Mahdollisimman hyvä tehopaino-suhde ja kokonais keveys on valttia, kun halutaan ajaa lumella.

 • Polaris® 850 Patriot moottorilla erittäin nopeaan reittiajoon.Todella huikea suorituskyky.
 • Alumiini & hiilikuitu runkorakenne
 • Polaris Race IFS​ -etujousitus
 • Legendaarisen hyvä Pro-CC telasto

Kevyttä hallittavuutta kaikille reiteille. Snowcross ergonomia antaa kuljettajan liikkumismahdollisuudet uudelle tasolle. 850 Indy VR1 täydellinen tasapaino, kontrolli ja ohjattavuus pahimissakin patikoissa.

 

Titan Adventure

TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevaa syvänlumen etenemiskykyä ja ketteryyttä.  Takajousitus taittoperällä ei vaadi erillisä säätöjä kun ajetaan yksin tai matkustajan kanssa. Todistetusti monipuolinen Cobra-telamatto tarjoaa erinomaisen etenevyyden ja aggressiivisen vetovoiman. Vahvat ja jäykät telaharjat eivät taitu, kuten jotkut pehmeämmät telaharjat. TITAN® suunnittelussa kuljettaja on avainasemassa.  Titan innovaatiot hallitsevat äärimmäisiä olosuhteita, kuten vertaansa vailla olevat lastin kuljetus- ja hinausominaisuudet. Power Boosting Regulator tarjoaa maksimaalisen lataustehon tyhjäkäynnillä ja alhaisilla kierrosluvuilla.

 • TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevat lastaus- ja vetoominaisuudet. Vetokapasiteetti on uskomattoman hyvä, ja Titan vetää enemmän kuin mikään muu kelkka.
 • Suositut Gripper-sukset tarjoavat erinomaisen etenevyyden sekä pakatulla lumella että umpilumen ajossa ja vertaansa vailla olevan ohjauksen.
 • Kestävä ja luotettava TITAN®-voimansiirto mahdollistaa sujuvan vaihteiden käytön äärimmäisissä olosuhteissa ja tilanteissa. Vetoalueet ovat nopea, hidas, peruutus ja vapaa.
 • Iso polttoainesäiliö tarjoaa pidemmät matkat ilman välitankkauksia, yksinkertaisesti enemmän mielenrauhaa. Lisäpolttoaineen kuljettamisen tarve on pienempi.
 • Lock & Ride® Versa Touring - matkustajan istuin on vakiona TITAN® Adventure mallissa. Matkustajan jalkatuet ja käsilämmittimet lisäävät mukavuutta.

RMK Khaos

Aja ja nauti. Kehittyneen runkotekniikan ansiosta AXYS RMK -mallit nousevat kevyesti lumen pinnalle. Sivurinneajo ja nouseminen ylös tunturiin on erittäin vaivatonta ja varmaa.

 • POLARIS® IDD/GPS -mittaristo
 • PRO-RMK® REACT -jousitus™
 • UUSI SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

Kaikissa AXYS®-malleissa on vakiona LED-ajovalot, jotka tuottavat alan parhaan valotehon. LED on 80% kirkkaampi kuin hehkulamppu. Vuoristokelkkailu vaatii erilaisen istuimen muotoilun ja sen Polaris® tarjoaa. PRO-Lite-istuin on lyhyempi, jotta voit helposti siirtää jalkaa moottorikelkan yhdeltä puolelta toiselle.

SWITCHBACK ASSAULT

AXYS®-rungon ansiosta kuljettajan sijoittuminen on optimaalinen. Ajon hallinta on kaikissa ajotilanteissa erinomainen ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa ajomukavuutta ja -ominaisuuksia äärimmäisimmässä maastoissa ja olosuhteissa.

 • ProTaper-ohjaustangot ovat alumiinia ja niissä jossa on integroidut vuoristokoukut, jotka helpottavat syvänlumenajoa ja aggressiivista kääntymistä.
 • Huippusuositut Grepper sukset. Erinomainen kääntyvyys.
 • Premium-iskunvaimennus, joissa on Clicker pikasäätö ja lisäsäiliö. Helppo ja nopea säädettävyys. Ainutlaatuinen neulanrakenne estää pohjaamiset.

AXYS®-runko yhdistettynä tehokkaisiin moottoreihin ja luokan johtaviin teho-painosuhteisiin. Switchback® Assault® antaa sinulle parhaan mahdollisen monipuolisuuden.

Lisätietoa Polaris kelkkamallistosta maahantuojan verkkosivuilta.

Tervetuloa myymäläämme Kaivotie 23:een tutustumaan Polaris moottorikelkkoihin.