Kone & Vene Center jälleenmyy Honda ja Polaris mönkijät Kuopiossa.

Mihin mönkijää tarvitaa?

Mihin mönkijöitä käytetään? Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä n. 500 000. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

 

Ammattikäyttöön

Myös ammattikäyttäjät huomasivat mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijään ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

Ultratec

Kone Vene Centeriltä löydät myös ATV-Expert -tuotteet mönkijöille ja Snow-Expert -laitteet moottorikelkoille. Jälleenmyymme Ultratecin tuotteita, jotka on valmistettu kovalle rasitukselle sopivaksi. Ultratecin tuotteet ovat kotimaisia korkean laadun tuotteita.

 

 

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Honda ja Polaris mönkijöihin sekä Ultratec tuotteisiin.

Lisätietoa Honda mönkijöistä maahantuojan verkkosivuilta.

Lisätietoa Polaris mönkijöistä maahantuojan verkkosivuilta.