Kone & Vene Centeriltä uudet 2020 Polaris-moottorikelkkamallit!

Polaris on teknisesti, laadullisesti ja toiminnallisesti  pitkän historiamme kehittynein. Mallistossa on oikea malli jokaiseen käyttöön ja vaatimustasoon. Syvän lumen haasteisiin on tarjolla huippukevyet ja maailman suosituimmat RMK ”Rocky Mountain King”–mallit, takametsien seikkailuihin täysin uudet AXYS Switchback -mallit, äärimmäisen nopeat AXYS XCR -mallit reitille ja monipuoliseen hyötykäyttöön Voyageur-mallisto.

RMK KHAOS

Uskomaton kierrosherkkyys ja tasainen vääntö takaavat kelkkailun parhaan hauskuuden. Polaris®-moottorikelkat ovat erittäin kevyitä kestävyydestä ja lujuudesta tinkimättä. Mahdollisimman hyvä tehopaino-suhde ja kokonais keveys on valttia, kun halutaan ajaa lumella.

 • Polaris® 850 Patriot moottorilla erittäin nopeaan reittiajoon.Todella huikea suorituskyky.
 • RMK® Khaos 155 Premium Walker Evans® Velocity iskunvaimennuksella.
 • QuickDrive®-etuna on äärettömän hyvä kierrosherkkyys ja keveys.

Kaikissa AXYS®- malleissa on vakiona LED-ajovalot, jotka tuottavat alan parhaan valotehon. LED on 80% kirkkaampi kuin hehkulamppu. Lisäksi helppolukuinen ja selkeä mittaristo, jossa näytää kaikki tärkeimmät toiminnot. Tämä ainutlaatuinen ja alan johtava värinäyttöinen mittaristo tarjoaa tärkeitä tietoja ja ominaisuuksia kuljettajalle, kuten tietoa kelkan suorituskyvystä, Bluetooth  toiminnan, GPS-navigoinnin ja kellon. Mallikohtainen varuste.

Titan Adventure

TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevaa syvänlumen etenemiskykyä ja ketteryyttä.  Takajousitus taittoperällä ei vaadi erillisä säätöjä kun ajetaan yksin tai matkustajan kanssa. Todistetusti monipuolinen Cobra-telamatto tarjoaa erinomaisen etenevyyden ja aggressiivisen vetovoiman. Vahvat ja jäykät telaharjat eivät taitu, kuten jotkut pehmeämmät telaharjat. TITAN® suunnittelussa kuljettaja on avainasemassa.  Titan innovaatiot hallitsevat äärimmäisiä olosuhteita, kuten vertaansa vailla olevat lastin kuljetus- ja hinausominaisuudet. Power Boosting Regulator tarjoaa maksimaalisen lataustehon tyhjäkäynnillä ja alhaisilla kierrosluvuilla.

 • TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevat lastaus- ja vetoominaisuudet. Vetokapasiteetti on uskomattoman hyvä, ja Titan vetää enemmän kuin mikään muu kelkka.
 • Suositut Gripper-sukset tarjoavat erinomaisen etenevyyden sekä pakatulla lumella että umpilumen ajossa ja vertaansa vailla olevan ohjauksen.
 • Kestävä ja luotettava TITAN®-voimansiirto mahdollistaa sujuvan vaihteiden käytön äärimmäisissä olosuhteissa ja tilanteissa. Vetoalueet ovat nopea, hidas, peruutus ja vapaa.
 • Iso polttoainesäiliö tarjoaa pidemmät matkat ilman välitankkauksia, yksinkertaisesti enemmän mielenrauhaa. Lisäpolttoaineen kuljettamisen tarve on pienempi.
 • Lock & Ride® Versa Touring - matkustajan istuin on vakiona TITAN® Adventure mallissa. Matkustajan jalkatuet ja käsilämmittimet lisäävät mukavuutta.

INDY XC

Aja ja nauti. Uskomaton suorituskyky, ajamisen keveys ja hallittavuus. Lisäksi ergonominen ajoasento, mukava istuin ja lisävarusteena hyvät tavaratilat tarvittaville varusteille. Axys mallien tavaramerkki on keveys, kestävyys ja ketteryys. Huiman tehopaino-suhteen ansiosta Indy on erittäin nopea!

 • Polaris® Indy XC on luokkansa kevyin ja voimme luvata sille myös häkellyttävän kiihtyvyyden. Axys-runko ja PRO-CC telasto hoitaa patikon.
 • Polaris® 850 Patriot moottorilla erittäin nopeaan reittiajoon.Todella huikea suorituskyky.
 • Liberty® moottorit on sijoitettu saumattomasti ja tasapainoisesti Axys runkoon. Valitse itsellesi riittävä teho.

Kuljettaja on avainasemassa. Axys tasapainon ansiosta Indyn hallittavuus on helppoa ja kääntyminen terävää.  Lyhyesti sanottuna Indy on erittäin hauska ja kevyt ajettava.

SWITCHBACK ASSAULT

AXYS®-rungon ansiosta kuljettajan sijoittuminen on optimaalinen. Ajon hallinta on kaikissa ajotilanteissa erinomainen ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa ajomukavuutta ja -ominaisuuksia äärimmäisimmässä maastoissa ja olosuhteissa.

 • ProTaper-ohjaustangot ovat alumiinia ja niissä jossa on integroidut vuoristokoukut, jotka helpottavat syvänlumenajoa ja aggressiivista kääntymistä.
 • Huippusuositut Grepper sukset. Erinomainen kääntyvyys.
 • Premium-iskunvaimennus, joissa on Clicker pikasäätö ja lisäsäiliö. Helppo ja nopea säädettävyys. Ainutlaatuinen neulanrakenne estää pohjaamiset.

AXYS®-runko yhdistettynä tehokkaisiin moottoreihin ja luokan johtaviin teho-painosuhteisiin. Switchback® Assault® antaa sinulle parhaan mahdollisen monipuolisuuden.

Lisätietoa Polaris kelkkamallistosta maahantuojan verkkosivuilta.

Tervetuloa myymäläämme Kaivotie 23:een tutustumaan Polaris moottorikelkkoihin.