[rev_slider amt]

TÄYSIN SUOMALAINEN VENEMALLISTO. 

Suomalaisuus on AMT-veneiden filosofiassa keskeinen ominaisuus – alkaen suunnittelusta ja päätyen valmistukseen sekä ammattitaitoisiin AMT-kauppiaisiin. AMT onkin ensimmäinen venemerkki, jolle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu. AMT-veneet valmistetaan Kontiolahdella kahdessa modernissa tehtaassa, joiden kapasiteetti on peräti 1600 venettä vuodessa. 

AMT-veneet on myös merkittävä veneiden viejä. Suomen lisäksi veneitä myydään mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Englannissa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä.

AJETTAVUUS - MUKAVUUS - TURVALLISUUS 

AMT-veneiden peruskonsepti on kiteytetty kolmeen sanaan: 

Ajettavuus – veneiden kulkuominaisuudet ja suorituskyky Honda-nelitahtimoottoreilla on todettu erinomaisiksi useissa venelehtien testeissä. 

Mukavuus – veneiden yksityiskohtien suunnittelussa on haettu ratkaisuja, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien viihtyvyyttä. Veneiden varustetaso hakee omassa kokoluokassaan vertaistaan. 

Turvallisuus – kaiken suunnittelun perustana on tinkimätön turvallisuus. Veneissä on ainutlaatuinen, uppoamaton ”Aina rantaan” -rakenne sekä lukuisia muita veneilyn turvallisuutta korostavia rakenneratkaisuja.

Suomalaisuus on AMT-veneiden filosofiassa keskeinen ominaisuus – alkaen suunnittelusta ja päätyen valmistukseen sekä ammattitaitoisiin AMT-kauppiaisiin. AMT onkin ensimmäinen venemerkki, jolle myönnettiin Suomalaisen Työn Liiton avainlippu.

SUUNNANNÄYTTÄJÄ JA TESTIVOITTAJA.

AMT suunnittelee, kehittää ja valmistaa tuotteensa itse. Se on kehittänyt myös erityisen 3D-suunnitteluohjelman, joka ohjaa suoraan työstöyksiköitä ja mahdollistaa veneen kaikkien osien mallikappaleiden ja muottien samanaikaisen valmistamisen. Tällä menetelmällä saavutetaan erinomainen mittatarkkuus, ja sen käyttöönotto AMT-malliston suunnittelussa on vienyt veneiden tilankäytön ja ennen kaikkea turvallisuuden aivan uudelle tasolle. 

Lopputuloksena syntyvät AMT-veneet täyttävät vaativimpienkin veneilijöiden toiveet. AMT-veneet ovat ensiesittelystään lähtien menestyneet erinomaisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten venelehtien tuote- ja vertailutesteissä.

Tutustu mallistoon valmistajan sivuilla.